VI ER STOLTE OVER Å KUNNE LEVERE VAREBILER TIL SMÅ OG STORE BEDRIFTER I HELE NORGE

Våre varebiler har utmerket kjørekomfort, topp driftssikkerhet og god plass. Vi tilbyr fem modeller av forskjellige størrelser for ulike behov og oppdrag: Kangoo E-Tech electric, Nye Express, Kangoo, Trafic og Master. Kangoo E-Tech electric er 100% elektrisk med inntil 285 km rekkevidde.

VÅRE VAREBILER HAR UTVIDET GARANTI TIL 5 ÅR/200 000 KM*

Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om våre garantiordninger.

* Gjelder ikke Kangoo E-Tech electric. Bilens garanti opphører når den første av de to vilkårene nås, dvs. enten 5 år eller 200 000 km.

Nye Kangoo E-Tech electric

KANGOO E-TECH ELECTRIC

Inntil 285 km rekkevidde

Helelektrisk varebil uten kompromisser

Pris fra kr 354 900,-

Pris er ekskl. mva., frakt og levering.

Nye Express varebil

NYE EXPRESS VAREBIL

Har du nettopp startet en bedrift og trenger varebil? Da er nye Renault Express skapt for deg! Med bakdører som åpner 180°, har Express et lastevolum på 3,3m³ og en lastelengde på 1,91 m. Dette er vår helt nye praktiske og robuste varebil!

Pris fra kr 259 900,-

Pris er ekskl. mva., frakt og levering.

Nye Kangoo

Nye KANGOO

Praktisk, komfortabel og økonomisk. Renault Kangoo tilpasser seg de fleste yrker med 3 eller 4m³ lasteplass og 3-seter foran. Kangoo er designet for å spare deg for tid og energi ved lasting og lossing. Tillatt tilhengervekt m/brems 1050 kg.

Pris fra kr 284 900,-

Pris er ekskl. mva., frakt og levering.

    Utstyr inkludert:

  • 3 seter foran
  • Bakkestartassistanse
  • Extended grip
Trafic

TRAFIC

Velkommen til den nye arbeidsplassen din! Kupeen i den nye Renault Trafic er romslig og komfortabel med tre seter. Interiøret er utformet for å gi deg best mulig arbeidsforhold. Trafic kommer med et av markedets lengste lastlengder og volum og skilleveggen med lasteluke og vindu er standard på Nordic Line.

Pris fra kr 424 900,-

Pris er ekskl. mva., frakt og levering.

    Utstyr inkludert:

  • Cruise Control
  • Parkeringssensor bak
Master

MASTER

Førerhuset gir optimal sikt, svært god betjeningsergonomi, justerbar kjøreposisjon og har en rekke oppbevaringsmuligheter lett tilgjengelig. Med et lastevolum på opptil 17m³ kan du raskt og effektivt laste og transportere hva det skal være.

Pris fra kr 504 900,-

Pris er ekskl. mva., frakt og levering.

VURDERER DU Å KJØPE VAREBIL TIL DIN BEDRIFT?

Ta kontakt med oss, og vi kan sammen finne de løsningene som passer deg og din bedrift best. Våre varebiler kan tilpasses de fleste yrker og behov.